Igår hämtade jag upp Bissie som löpte på 12 dygnet. Vi körde till Greta för att låna hennes tomt på numera kända “porrstigen 3” i Enskedesmiley
Viruz pep en del i bilen, han kände såklart att hon löpte denna gång. Väl framme tog Madde med sig Pascha in i huset och jag tog Bissie till baksidan på tomten och släppte henne där så att hon kunde rasta sig lite. Då satte Viruz igång att skälla och yyyyyyyla i bilen. Han som ALDRIG säger något i bilen…

Nåväl, hämtade honom och tog med honom till baksidan och han fullständigt drog mig dit. Han visste precis vad som var på gång.
När han kom in så nosade han lite på Bissie, som inte svarade upp utan fortsatte med sitt. Han gick då ifrån och pinkade och både jag och mamma (2:a delen av porrpatrullen) sa i mun på varandra att “inte är det rätt dag inte”.
De sprang runt lite, 1 minut eller max 2, men lekte inget. Bissie kissade lite, Viruz kissade snabbt över efter att ha snooosat lite. Plötsligt står Bissie still och Viruz går dit och kliver på, Bissie gör ingen som helst ansats till att gå undan och uppenbarligen hade hon vikt undan svansen för ett-tu-tre så kom kaninjucken på Virre och han var inne smiley.
Hej och hå, gick dit lite “nonchalant” och tog Bissie i halsbandet. När han väl fastnade pep hon till och sen ömkade hon sig själv i 20 minuter och tyckte faktiskt att det var orättvist att hon satt fast. Hon gnällde, men skrek inte eller så. Tyckte bara lite synd om sig självsmiley.
Vi testar en parning på måndag och ev. onsdag också så får vi se på Viruz vad som är rätt dag. Jag gissar att han är mer intensiv i uppvaktningen redan på måndag.

Nu väntar 9 låååånga veckor innan Callencos C-kull gör entré !

Madde fotade lite under parningen, tack Mini !!!!

Mamma passade på att fota Bissie innan vi gick in och fikade med Greta, tack mamma !!