Igår hälsade jag på Bissie hemma hos Carina och Björn. Det var en superlycklig stjärna som mötte mig i hallen, hon är så go så att man kan äta upp henne. Hon pratar och biter i mig och kroppen går i vågor som på en Labbe. Härliga snuttfia!

Hon har haft en period där hon ätit som en liten mus och hon har även spytt några gånger och varit väldigt slö. Nu äter hon på bra igen och spyr inget mer, det är också mer action på henne igen. Carina hade märkt att Bissies tuttar har blivit lite större och när jag kom igår såg jag direkt att pälsen sticker ut på sidorna och hon har fått en liten putmage. Underlinjen går upp ytterst lite efter bröstkorgen och sen putar magen och går upp först längst bak. Finfina teckensmiley. Dessutom har hon lite flytningar och det är ju också ett bra tecken.

Så, nu är det spänning hos mig! Callencos C-kull är på gång helt klart!! Har sagt åt Carina att mysa med magen varje kväll för rätt var det är kommer hon att känna sparkar eller huvudkast där innesmiley.

Till nästa gång,
Carro och hundarna