Jag har Bissie hemma över helgen, Carina är på resa och Björn skulle jobba så vi passade på. Hon börjar nu bli redigt tjock !! Underlinjen är ett minne blott och hon är seg som kolasmiley. När jag går med alla 3 så går Virre och Pascha framför mig och Bissie släpar jag nästan bakom mig. Men hon är go som socker, anpassade sig i min flock (som hon ju ändå känner en del sedan innan) på 0,28 sekunder. Pussas med Fluffan när tillfälle bjuds och kopplar fullständigt av.

I går (lördags) fick hon först ha kalas hemma för mig. Pappa och broren kom över och efter en stund kom även Madde & Ila. Sedan åkte vi på kvällen hem till mamma & Sussi för att äta födelsedagsmiddag och tårta. Även Christer var där. Så, huset fullt med 4 personer och 9 hundar. Hur mysigt som helst.
Idag är vi hos mamma igen men hundvakter denna gång. Mamma och Sussi är i Västerås och ställer Inja, Axa och Zion.

Lite bilduppdateringar kanske jag kan få bjuda på? Först Bissies mage (som redan har börjat tappa pälsen runt tuttarna), sedan profilbild på Bissie och så de söta föräldrarna tillsammans såklart.

Ha en skön söndag, solen skiner allt vad den orkar och jag sitter hos Mamma-San och är hundvakt åt hennes och Sussis hundar medan de är på utställning !