Jisses vad mycket träning det blivit nu flera dagar i rad, men kul är det. Viruz och jag har haft ett ganska rejält bakslag i alla moment som innebär att Virre ska vara en bit ifrån mig (platsliggning, läggande, ställande) pga olika faktorer som kom i klump. Så nu har vi backat tillbaka en hel den och det verkar löna sig. Igår kändes träningen helt ok, faktiskt ganska bra, och idag kändes träningen toppen.
Madde kom med idén att ha belöning bakåt i skål eller på lock, för att få bort berömmet från mig. Detta eftersom han alltså är ett plåster på mig och vi måste få honom att tycka det är kul även utanför min närhet. Detta verkar fungera jättebra och efter några pass idag så klarade han även ca 3 minuter platsliggning med mig 5-10 meter ifrån. Första långliggningen sedan flera veckor… Dessutom väljer han att efter bara 20-30 sekunder lägga hakan i backen, känns super!!

Pascha Plutt Pehrzon rider på vågen att han är gammal och döv. Han ser till att han kan göra lite som han vill och ser sedan helt oförsående ut när man bannar honomsmiley. Igår gick han iväg för att pinka och plötsligt drog han iväg från mig och Madde vid bilen, upp till klubbstugan. När jag ropar hör han inget (på riktigt) men när jag visslade på honom stannade han och tittade på mig, sedan tog han ett skutt och drog iväg lite fortare, så söt att man skrattar åt honom men jag var ju tvungen att hämta honom ändå. Toker!!

Dagens träning i alla fall spenderades tillsammans med Mona & Blackie och Madde & Ila. Kameran var med så här kommer lite foton från dagens pass.