Nu minsann är det fart i valplådan. Valparna vaknar direkt man kommer in i köket och det är ett gäng sociala och glada prickar med viftande svansar och ropande munnar smiley. Man börjar se små små skillnader i beteenden, men inte så mycket. De är lika framåt och glada men kanske att tex gröna valpen fortfarande är lite “tidigare” än sina syskon. Han var först att kunna sitta, först att kunna gå och först att försöka ta sig ur lådan. Än har han inte lyckats men det är bara fråga om dagar.

De uppskattar leksaker nu och kan till och med skutta runt och påbörja jakt på kompisen bredvid. Hur jakten slutar kan vi ju dock undvika att prata om, det är i regel misslyckat och jägaren hamnar i en hög med benen i vädret medan den jagade har gått därifrån och inte ens förstått att jakten pågått. Helt underbart att bara sitta och titta !

Såklart har jag fotat plupparna, här är en del bilder men flera finns på deras egen sida på www.callencos.se.

Varsågod, vi hörs och ses. Nu väntar 4 veckors semester från jobbet = jobb med valparna smiley.