Dessa valpar kommer INTE att svälta, det är så säkert som det är sagt. Virre, som ju är rädd för valpar, tar sitt ansvar vad gäller födan och vill kräkas mat åt plupparna på kvällen. Han får inte det för mig så jag stänger bort honom så att han inte springer och lockar på valparna med sitt gnyende.
Bissie började också igår. Eller hon har gjort det ett par små gånger innan, bla när Madde var hundvakt, och igår kräktes hon upp hela middagen åt dem på natt-amningen innan nersläckning. Ikväll så gick hon och gnällde inomhus, jag trodde att hon var nödig för hon såg helt förtvivlad ut. Så jag släppte snabbt ut henne och då rusade hon in till valparna som var ute i hagen och kräkte 2 gånger. Fa’n att jag inte hann stoppa henne, visst är det gulligt och instinkter och så, men jag vill att hon behåller sin mat för hon behöver den.
När jag sedan tog in bebbarna runt 22 så använder jag henne som lockbete från hagen genom vardagsrummet och in i valplådan. Hej och hå, då kräktes hon upp åt dem igen och såg sååååå nöjd ut smiley.

Tjejvalparna ligger ett steg före nu, de har rest ett öra var och det gjorde de redan för flera dagar sedan. Små valpar brukar ju kunna vara tidiga med just det, men röda tiken är ju faktiskt STÖRST så… Kanske extremt små fina öron eller väldigt lätta öronlappar smiley.

Vi har haft besök av Pelle och Marianne, Marianne hade gjort en fin kamptross i blått och orange och den är poppis att släpa runt på och tugga på. Marianne bad att få komma om en vecka igen, SÅKLART att hon får. Folk som inget hellre vill än att bli bitna av valparna är sååå välkomna hehe.

Igår hade vi besök av Mamma, Sussi, Craig & Julie och så Mini förstås! Craig & Julie har dömt både en special (Ivö i Skåne) och en SKK-utställning och imorrn åker de till Finland för att döma på en special även där. Ett kort besök men OOOOOOOHHH vad jag älskar dem. Det är helt underbart att ha dem i landet igen och det var så kul att få presentera dem för Madde. Jag tror att Maddes öron nästan trillade av huvudet innan av det jag har berättat, så nu fick hon träffa dem live i stället smiley.
Mamma min är super!! Hon hoppade in i valplådan för att kolla kulor på hanarna. Jag själv har supersvårt att känna kulorna när de är såhär små men mamma kände alla 8 kulor även om inte alla var på plats ännu. Som vanligt var Herr Grön lite före de andra och hade båda sina näääästan på plats.

Några foton, jag lägger dem nog inte på hemsidan utan bara här då hemsidan får fyllas mer av “veckobilder”. Klicka på en bild för att se den större längst ner i fotoraden, sedan kan ni klicka framåt och bakåt tror jag…