Här var det dåligt med uppdateringar minsann !!
Valparna har hunnit skaffa sig egna nya familjer, alla utom Cilaz. Eller Cilaz har ju sin familj med mig men skulle “den rätta” dyka upp så flyttar han också.

Cazino (Cassius) bor hos familjen Ikonen i Grödinge. Han har en 11-årig grönisfarbror och en 6-årig Japansk Spetskille som kompisar, ett gäng katter och så familjens 2-benta som är mamma, pappa och 4 hemmavarande barn/tonåringar. Allt går toppen med nästan alla, bara en kisse som är lite mer skeptisk ännu så länge.

Chino flyttade ner till sin storebror Hudson (Viruz * Fajta) och familjen Lindeås. De 2-benta består av mamma, pappa och 2 tonåringar. Hudson är nöjd över förvärvet och leker glatt med Chino. Vi får se om han även kommer att delta i uppfostran och att lära sig husets regler…

Caizer bor i Strängnäs hos familjen Axelzon (mamma, pappa och 1 tonårs-son) och huset ägs av 2 katter. Dessa har tagit hundinköpet med ro, känner kanske inte så stor konkurrens ännu. Vad är väl en jycke mot en kunglig kisse? Caizer ska senare börja följa med matte till jobbet om dagarna, kanske han även kan få hjälpa till som trädgårdsmästare. Vad sägs om titeln “Strängnäs vassaste & snabbaste sekatör”smiley.

Cassiopeia (Cassi) flyttade inte så långt, hon hittade sig en familj i Trångsund bara några minuter hemifrån. Hon har fått en storasyster, en blandis, som har mycket kunskaper och rutiner som vi hoppas att hon lär lilla Cassie. Familjen Ekström ägs av en katt men hon är av det mer förnäma slaget och kommer kanske inte låta sig nedsmutsas av Cassie.
De 2-benta är mamma, pappa och en vuxen dotter.

Cayenne (Yenna) tog bilen iväg till Metropolen Fagersta där hon fått sig en alldeles egen liten mini-husse. Han är det bästa hon vet och hon följer hans skugga. Mini-hussen är 4 år. Familjen består av mamma, pappa och 2 smågrabbar, familjen Lundberg. De 4 benta kompisarna är gamla grönistiken Lucky, tervtiken Bella och Sheltietjejen Elsa. Dessa 3 ladies har väl accepterat nya flockmedlemmen men undrar om hon verkligen ska vara kvar på heltid. Yenna gör sig hörd och sedd mest hela tiden, henne glömmer man inte.

Cilaz är som sagt kvar hos oss ännu så länge. Han tycker att livet leker och han har en extra-matte i Madde som tar med honom på små/stora äventyr ibland. Hans stora idol är Maddes Labrador Ila, men det förstår vi vart det kommer ifrån. Det är ju pappa Viruz stora kärlek också… Han kommer glatt med i bilen, han har för bara några dagar sedan slutat protestera i bilen utan nu försöker han hoppa in själv (men det är alldeles för högt så man får ta honom i luften så att han slipper volta ner och bryta nacken). Lika glad är han att komma hem och jaga rätt på katten Fluff för att överösa henne med pussar.

Jag hoppas att jag då och då kommer att kunna bjuda er på lite färska foton från alla valparna, det har redan börjat att trilla in lite foton som ni kan hitta på respektive valps egen sida. Jag har dock varit dålig på att fota Cilaz nu denna vecka men han kommer snart att ha en egen uppdatering i bloggen med foton tagna av Madde.

Lycka till alla valpar och nya ägare!!